Център за грижи от семеен тип в Пловдив
Център за грижи Сити

Център за грижи от семеен тип в Пловдив Сити е мястото, където всеки ще получи внимание, човешко отношение и адекватни грижи!

Разполагаме с голям капацитет от двойни, тройни стаи и ВИП студия за двама. Всяко помещение е със собствен санитарен възел, климатик, широка тераса и всички удобства. На разположение е голяма и перфектно оборудвана кухня, трапезария, всекидневна, пиано кът, перални и санитарни помещения, веранда с невероятен изглед към Стария Пловдив, офис и кабинет за съхранение на медикаменти и лекарства. Осигурили сме всичко, което ще даде уют, топлина, спокойствие и радост на нашите обитатели.

ЛИЦЕНЗИ

Стаи и помещения в Център за грижи Сити

Разполагаме с с голям капацитет от двойни, тройни стаи и ВИП студия за двама. Домът е от семеен тип и разполага с оборудвана кухня, зала за хранене и релакс. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, гардероб и климатик.

Хиляди благодарности към екипа на "Дом Сити" за грижите положени за майка ни Христина Стаматова. Обстановката, средата и чистотата в дома са най-добрите които могат да се предложат на възрастните хора.Истински късмет беше възможноста да я настаним в дома в труден за нея момент.
Николай Стаматов
Сърдечни благодарности към домоуправителката и целия и персонал за доброто държание за любезноста им към нашата майка.
Фанче Сиракова
Имате изключително уютен, топъл и приятен дом. Хората са щастливи мили и усмихнати. От името на цялото училище ви пожелаваме успех и много щастие
Ученици от ЧСУ "Дружба"
Изказвам дълбоката си благодарност на целия персонал на дома "Сити". Възхитена съм от човечноста и вниманието на управителката Галя Мурадова. Много сме доволни от всекидневните грижи които полагаха целият персонал за моята майка. Много, много сме им благодарни
Спаска Гъдева

Нашият екип от специалисти

ЕКИПА НА ЦЕНТЪР
ЗА ГРИЖИ СИТИ СЕ СЪСТОИ  ОТ УСМИХНАТИ,
ДОБРОНАМЕРЕНИ И С ОПИТ В СФЕРАТА НА ОБГРИЖВАНЕТО СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ. НЯКОИ ОТ
ТЯХ СА С ДЪЛГОГОДИШЕН СТАЖ В ИТАЛИЯ И ГЪРЦИЯ.ИЗПЪЛНЕНИ СМЕ С ТЪРПЕНИЕ И ЛЮБОВ
КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА- ТОВА ОТ КОЕТО ВСЕКИ ЧОВЕК СЕ НУЖДАЕ.

ОСИГУРИЛИ СМЕ
РЕХАБИЛИТАТОР, ДОКТОР-ПСИХИАТЪР И ПСИХОЛОГ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ДОБРОТО ЗДРАВЕ И
ЕМОЦИОНАЛНО СЪСТОЯНИЕ НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ.

Свържете се с нас

Направете най-доброто за Вашите близки!

Осигурете достойни старини, като оставите грижата на нашите професионалисти!​

Пловдив, 4000 ул. „Митрополит Панарет“ 7

+359 884 65 39 04

Имейл

info@dom-city.eu

/domzavuzrastni